Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen 33 yaşındaki eski polis memuru Durmuş Ali Çetin’in İstanbul’daki evinde intihar ettiği öğrenildi.

Daha önce İstanbul’da kredi çekerek ev aldığı öğrenilen Çetin’in evi satmak için İstanbul’a gittiği evinde intihar ettiği bilgisine ulaşıldı. Çetin’in cansız bedeni polis yardımı ile girilen evinde bulunduğu öğrenildi.

Çetin’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumanı kaldırıldı.

Acı haberi alan aile yakınları cenazeyi almak İstanbul’a giderken, Çetin’in cenazesinin yarın Bakraç Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Daha önce haber vermeden evden ayrılmıştı

Bakraç Mahallesinden olan Çetin, eşi ve 3 çocuğu ile birlikte Arıtaş Mahallesinde yaşayan eski Polis Memuru Durmuş Ali Çetin, bundan 3 ay önce ailesine haber vermeden ortadan kaybolmuş ve günler sonra Hatay’da bulunmuştu

Eski polis memuru Durmuş Çetin, ailesiyle birlikte oturduğu Arıtaş Mahallesinde evinden 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü ayrılmıştı. 3 çocuk babası Durmuş Ali Çetin’in ailesi, kayıplarının bulunması için yardım istemişti. Psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen ve her yerde aranan Çetin, 13 gün sonra Hatay’da bulunmuştu.

Editör: Haber Merkezi