Afşin Öğretmenevinin yeni yerinde hizmete başlamasının ardından eski binasının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasına dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü uzun yıllardır hizmet verdiği Afşin Hükümet Konağındaki yerinden taşınarak eski Öğretmenevinin binasında hizmet vermeye başlayacak. Eski öğretmenevinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dönüştürülmesi bakım onarım işinin ihalesi gazetede yayımlandı.

Konu hakkında açıklama yapan Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, "Bilindiği üzere Afşin Öğretmenevimiz yeni yerine taşındı ve hizmet vermeye başladı. Şimdi eski bina boşa çıktı. Buranın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dönüştürülmesi için bir bakım onarım gerçekleştirilecek. Yapılan onarımın ardından, yeni binamızın daha kapsamlı olması nedeniyle gerek okullarımıza, gerekse vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebileceğimiz bir yer olacak. " dedi.

Kale Mahallesindeki eski öğretmenevinin Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dönüştürülmesi için Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı Yatırım İzleme Müdürlüğü tarafından çıkılan bakım onarım ihalesi 12 Nisan 2018 Perşembe günü 10.00 gerçekleştirilecek. İhaleyi alan firma 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve işi 210 gün içinde işi tamamlayacak.

Editör: Haber Merkezi