Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Gençlik ve Şiir Şöleni düzenlendi.

Afşin Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen 'Gençlik ve Şiir Şöleni' Eshab-ı Kehf Lisesi’ne veda edecek 12. Sınıf öğrencilere hem moral hem de veda oldu.

Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Okul Müdürü Güllü Dağlı Cırık, 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrencilerin kendilerini ifade edebilmeleri için sosyal ve kültürel alanda birçok etkinliğe imza attıklarını belirtti.

Etkinliğin Eshab-ı Kehf Lisesi'ne veda edecek öğrenciler için hazırlandığını ifade eden Cırık, “2016-2017 Eğitim öğretim döneminde okul olarak öğrencilerimizle birçok etkinlik gerçekleştirdik. Okul olarak bizler gençlerimizin eğitim öğretimine verdiğimiz önem kadar, aynı zamanda sosyal ve kültürel alanda kendilerini ifade edebilmeleri için programlarda bir araya geldik. Bizler eğitimci olarak siz değerli velilerimizi her zaman yanımızda görmek istiyoruz.

Bunların yanında saz ekibimiz, folklor ekibimiz, şiir ve türkülerimiz var. Bahar tadında bir şölen olsun dedik ve öğrencilerimiz yeteneklerini sizlerle paylaşsınlar istedik. Umarım beğenirsiniz. Hepinize hoş geldiniz diyorum iyi eğlenceler diliyorum.” Dedi.

Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Gençlik ve Şiir şöleninde Afşin Ozanlar Derneği üyeleri düzenlenen etkinliğe katıldı.

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler şiir okuyup şarkı söylediler.

Düzenlenen programa Afşin KSÜ eğitim görevlileri, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İşadamı Koray Kıraç, öğrenci velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi