Afşin Eshab-ı Kehf Koşu Grubu, Adana’da gerçekleştirilen koşuda sağlıkçılar için koştu.

Ülke genelindeki koşulara katılarak ilçeyi ve Eshab-ı Kehf’i tanıtmaya devam eden Eshab-ı Kehf Koşu Grubu, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü anısına düzenlenen 11'inci Uluslararası 5 Ocak Adana Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusuna katıldı.

Maratonda kazandığı madalyayı Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik’e hediye eden Eshab-ı Kehf Koşu Grubu üyesi Sıtkı Gönen, yeni tip koronavirüs sürecinde büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

10 yıldır ülkenin çeşitli yerlerinde düzenlenen koşu organizasyonlarına katıldıklarını ifade eden Gönen, “ 2021 yılının ilk koşusunu Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü anısına düzenlenen 11'inci Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonuna katılarak gerçekleştirdik. Koşu grubu üyelerimiz Ali Ayar ve Fatih Akkaya birlikte katıldığımız koşudan madalya döndük. Türkiye’de özveriyle çalışan bizlerin sağlığı için kendi sağlıklarından ailelerinden ödün veren kendilerine minnet duyduğumuz sağlık çalışanlarımız için koştuk. Koşu sonrası kazandığımız yarı maraton madalyamızı tüm sağlıkçılarımız adına Afşin Devlet Hastanemiz Başhekimi Dr. İsmail Çelik ve Devlet Hastanesi Müdürü Burak Binboğa’ya taktim ettik. Tüm sağlık çalışanlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum. Yapmış oldukları fedakarlık için tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başhekim Çelik de, koşu grubuna teşekkür ederek, başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi