Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği tarafından 15 Temmuz Darbe girişiminde hayatını kaybeden Şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Önceki gün Yatsı namazı sonrası Belediye önünde gerçekleşen Mevlid-i Şerif programına Kaymakam Ali Edip Budan,Garnizon Komutanı J.Üsteğmen Ali Erol,Emniyet Müdür Vekili Bahadır Tophasanoğlu,Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,Ak Parti İlçe Başkanı Av.Şeref Kırbıyık,BBP İlçe Başkanı Ecevit Kavak,SP İlçe Başkanı Yusuf Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an Tilavetiyle başlayan Mevlid-i Şerifi Ulu Cami İmam Hatibi Yusuf Donar,Ulu Camii Müezzini Rıdvan Bülbül,Turabioğlu Camii Müezzini Süleyman Alkılınç,Gedikbaşı Camii İmam Hatibi Cafer Güneş okudu.

Abdulhamidhan Camii emekli imamından dua!

15 Temmuz Darbe girişim sırasında şehit olan vatandaşlar için okunan Mevlid-i Şerifin ardından Türkiye'nin 3. Büyük Camii Kahramanmaraş Abdulhamidhan Camiinden Emekli İmam Hatip Ahmet Bozkurt ise dua yaptı. Vatan nöbeti beklenen meydan amin sesleriyle yankılandı.

Mevlid-i Şerife katılan tüm vatandaşlara akide şekeri ve zemzem Suyu dağıtıldı.Vatandaşlar yapılan ikramdan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Mevlid-i Şerif programını 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitler için düzenlediklerini belirten Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği Başkanı Hüseyin Bozkurt," Bu ülke bizim. Bu millet söz konusu vatan olunca sahip çıkmasını bilmiş, ilk gün itibariyle meydanlara inerek Darbe girişimini engellemiştir. Bu girişim sırasında elbette şehitlerimiz oldu. Şehitlerimiz için bizlerde zulme karşı diklenmeden dik duruşun ve başkaldırışın sembolü Afşin'imizde Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği olarak bir Mevlid düzenledik.Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mevlid-i Şerifte Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği üyelerinin okuduğu  Hatm-i Şerif ile binlerce İhlas'ın da duası yapıldı. 

Editör: Haber Merkezi