Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AKSU TV’nin yeni yarışma ve söyleşi programı ‘Erol Öner’le Haydi Söyle’nin ilk konuğu oldu.

AKSU TV Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner’in hazırlayıp sunduğu ‘Erol Öner’le Haydi Söyle’ isimli yarışma ve söyleşi programının ilk durağı tarih, tabiat ve kültür şehri Afşin oldu.

Program kapsamında Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerini gezecek olan Öner, ilçelerinin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtarak, ilçelere yapılan ve yapılacak yatırımları gündeme taşıyacak.

AKSU TV Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner, hazırlayıp ve sunduğu program kapsamında, Kahramanmaraş ve içlerini karış karış geziyor, şehrin tüm güzelliklerini ekranlara taşıyor.

Programda söyleşinin yanı sıra seyircilerle de küçük bilgi yarışması düzenleyen Öner, başarılı olan seyircilere çeşitli hediyeler dağıttı.

28 Temmuz 2017 Cuma günü ilk bölümüyle seyircisiyle buluşacak olan ‘Erol Öner’le Haydi Söyle’ programına konuk olan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin’e yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatarak, ilçenin makus tarihinin yapılan yatırımlarla değiştiğini belirtti. Güven, ayrıca Afşin’i daha güzel günlerin beklediğine değindi.

Editör: Haber Merkezi