KahramanmaraşBüyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Çukurova tünel kavşak inşaatıyla ilgili bilgi aldı.

Erkoç, kent trafiğine rahatlaması için yaklaşık 4 ay önce başlatılan tünel kavşağın inşaatında, incelemelerde bulundu.

Çukurova kavşağı esnafıyla da sohbet eden Erkoç, Kahramanmaraş'ın ulaşımını rahatlatmak için çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, çevre yolları, kent ulaşımında vatandaşların daha güvenli ve rahat edebilmeleri için söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Çukurova tünel kavşağının, 15 iş günü içerisinde tamamlamayı planladıklarını ifade eden Erkoç, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm sözleri tutmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Daha önce söz verdiğimiz gibi Çukurova tünel kavşak çalışmalarımızı başlatmıştık. Şuanda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Burada doğalgaz altyapı yüzünden bizim dışımızda bir oluşan bir zaman kaybı oldu. Bizim hedefimiz bir ay önce bu tünel kavşağı hizmete açmaktı, biz 15 iş gününde burayı tamamlamayı planlıyoruz."

Kentin birçok yerinde yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Erkoç, "Karayolları ile ortak çalışmalarımız var. Şehrin güneyindeki Gaziantep ve Kayseri karayollarında planlaması ve projelerini bizim yaptığımız inşaatını Karayolları ekiplerinin yapacağı 3 tünel kavşak 1 köprü çalışmalarının inşaatını başlayacak. 2018 sonu itibariyle Kahramanmaraş'ımız ulaşımda mükemmel hale gelecek inşallah." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi