AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Erkoç, “Biz artık hep beraber Kahramanmaraş’ız. Büyükşehir Yasası; hep beraber ve birlikte hareket etmeye, birlikte düşünmeye, birlikte tasavvur etmeye dönüştürdü” dedi.
Elbistan’a gelişinde partililer tarafından Ekinözü yol kavşağında karşılanan Erkoç ve beraberindekiler, konvoy eşliğinde AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’na geçtiler.
AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Elbistan Belediye Başkanı ve Aday Adayı Durmuş Küçük, diğer aday adayları, gençlik ve kadın kolları üyeleri, belde belediye başkanları ve partililer tarafından karşılanan Erkoç’a, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eken ve parti yöneticileri eşlik ettiler.
Parti binasında yapılan toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, partiler için bayram olan seçim sürecine girdiklerini ifade ederek, parti olarak 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç ise, Elbistan’ın önemine dikkat çekerek, potansiyeli, nüfusu ve enerjisi ile Türkiye’nin en önde gelen ilçesini Büyükşehir ile birlikte ihya edeceklerini vurguladı.
Editör: Haber Merkezi