Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Andırın Caddesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yağışların durması ile birlikte tüm il genelinde asfalt çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Başkan Erkoç: “Şu an itibariyle ilimiz genelinde asfalt yama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hedefimiz 3 yıl içerisinde inşallah asfalt problemi olan yolumuz kalmayacak. Gerek büyükşehirimizin ekipleri gerekse ihaleyi alan firmanın ekipleri il genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyorlar.

Büyük bir yol asfalt ihalesi yapmıştık. Bundan da büyükşehir belediyemiz kazançlı çıktı. Özellikle kırsalda grup yollarımız iskonto ile iyi bir fiyata gitti.

Şu anda Orman Bölge Müdürlüğümüz civarında Andırın Caddesinde ekiplerimiz çalışıyor. Aynı zamanda Pazarcık, Elbistan ve Afşin ilçelerimizde de asfalt çalışmaları devam ediyor.

Birkaç güne kadar da Çağlayancerit, Andırın ilçelerimizde de çalışmalarımız devam edecek. Nurhak ilçemizde yol alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Türkoğlu ilçemizde de aynı şekilde. Ekinözü ilçemizde de havaların elvermesi durumunda birkaç güne kadar orada da çalışmalarımız başlayacak. İlimiz genelinde asfalt çalışmalarımızın ihalesini yaptık. Ekiplerimiz hazır. Kaynak problemimiz yok hamd olsun.

Köyden mahalleye dönen bölgelerimiz ve şehir merkezlerimizde asfalt sorunu bitene kadar çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

Başkan Erkoç, asfalt çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç arz eden yollarda da asfalt yama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi