Afşin'in girişi olan Erçene Mahallesinden başlayan Çobanbeyli Mahallesine kadar devam eden duble yol çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Göksun ile Elbistan ilçesini birbirine bağlayan Göksun-Elbistan Devlet Yolu çalışması kapsamında yapılan 10 kilometrelik Erçene-Çobanbeyli duble karayolunun tek şeridi Eylül ayı içerisinde hizmete girecek.

Çobanbeyli-Erçene Karayolu, 2 gidiş, 2 geliş olarak çift şeritten oluşacak ve Göksun-Elbistan Karayoluna bağlanacak. Duble yolun tek şeridinin tamamlanmasına 2 kilometrelik bir mesafe kaldı.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Afşin Belediyesi Meclis Üyesi Hacı Mert ile birlikte yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, Afşin'in çehresini değiştirecek çevre yolunun, kısa bir süre sonra hizmete gireceğini söyledi.

Afşin'e hükümet yatırımlarının devam ettiğini ifade eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, "Erçene Mahallemizden başlayıp, Çobanbeyli Mahallesi yol kavşağına kadar devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledik. Çevre yolumuz tamamlanmak üzere. Sıcak asfalt çalışmaları kısa bir süre sonra tamamlanacak ve hizmete girecek. Bu hizmetin Afşin'imize kazandırılmasında emekleri bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal başta olmak üzere AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimize, Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve Karayolları çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Hükümetimizin Afşin'imize yatırımları devam ediyor. Bizler Afşin'imize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi