Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında etkinlik düzenleyemediklerini belirten Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören engelli öğrencileri evlerinde ziyaret etmek istediklerin belirtti.

Turan, “Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, medeni toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir. Bu hafta Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın oluşturulduğu 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan bir haftadır Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezimizin düzenlediği engelli öğrencilerimizi evde ziyaret etkinliğine katıldık.” açıklamasında bulundu.

Ziyarette, Turan ve beraberindeki Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Murat Taşkale ve öğretmenler tarafından öğrencilere hediyeleri dağıtıldı.

Editör: Haber Merkezi