Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, bölgede görev yapan gazeteciler ile bir araya gelerek, yıl genelinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Kahramanmaraş Öğretmenevi Müdürlüğü salonunda düzenlenen toplantıya, gazetecilerin yanında emniyet birim amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, “Kahramanmaraş emniyet teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi uyuşturucu maddelerden uzak tutmak için tüm personelimiz seferber oldu. Tabi bu anlamda ailelerimize büyük görev düşüyor” dedi.

Yıl genelinde önemli operasyonlara imza attıklarını ifade eden Adalar, “Tüm çalışmalarımız halkımızın huzuru ve refahı için. 11 aylık süre içerisinde kaçak sigara, uyuşturucu madde, asayiş ve hırsızlık konularında önemli ilerlemeler kaydettik. Bu çalışmalarımızda polis teşkilatım adına Kahramanmaraş halkına teşekkür ediyorum. Çünkü polisimize gösterdikleri saygı ve destek takdire şayan” diye konuştu.

Toplantı, Emniyet Müdürü Adalar’ın gazetecilerin sorularını cevaplamasıyla sona erdi.
Editör: Haber Merkezi