Emiroğlu, "Milli Görüş'ün iktidar olması için çalışmalarımız devam ediyor."

Saadet Partisi Genel Merkez Yöneticisi ve Kahramanmaraş İl Müfettişi Ahmet Emiroğlu, Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatının Genişletilmiş Divan Toplantıları kapsamında Afşin'e geldi. Emiroğlu, "Milli Görüş'ün iktidar olması için çalışmalarımız devam ediyor."dedi.
Saadet Partisi Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda partililerle bir araya gelen Emiroğlu," 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için 81 il ve ilçelerinde Saadet Partisinin iktidar olması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Şuanda ilçelerimizi ziyaret ederek teşkilatlarımızı gözden geçiriyoruz ve kadrolarımızı güçlendirmek için temaslarda bulunuyoruz. " şeklinde konuştu.
7 Haziran genel seçimleri için Milli Görüş Teşkilat üyeleriyle büyük bir azim ve kararlılıkla yola çıktıklarını Saadet Partisi Genel Merkez Yöneticisi Emiroğlu, " Saadet Partisi olarak her zaman yarın seçim olacak gibi çalışmalarımız devam ediyor." dedi.
Partilileriyle bir araya gelen Emiroğlu, Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırıyı değerlendirdi.
Emiroğlu, " Geçtiğimiz günlerde Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırıda ikisi polis 12 kişi hayatını kaybetti. Fakat olaydan sonra saldırıyı düzenleyen iki kişi yapılan operasyonlarla canlı ele geçirilmesi gerekirken katledildiler. Saldırıyı gerçekleştiren insanlar canlı ele geçirilmeliydi. Saldırganların amaçlarının ne olduğunu ve saldırının kim tarafından düzenlendiği öğrenilmeliydi. Gerçek suçluları belirlemek için bu iki saldırgan canlı ele geçirilmesi gerekiyordu. Son 10 yılda İslam coğrafyasında milyonlarca Müslüman öldürülmesine ses çıkartılmazken 12 kişinin bu olayda Paris'te bir çok devlet başkanlarının arasında bulunduğu bir yürüyüş düzenlendi. Paris'te düzenlenen yürüyüşe Türkiye'den  katılan Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun, İsrail Binyamin Netanyahu ile aynı safta yer alması bizleri ayrıca üzdü.  Zaten bu yürüyüşün hemen arkasından Peygamber Efendimiz  HZ. Muhammed (s.a.v.) hakkındaki hakaret içeren karikatürün bulunduğu Charlie Hebdo dergisinin milyonlarca sayıda basılması ve bedava dağıtılması hem tahrik hem de provokatif nitelenen bu eylemi ile batının çirkin yüzü bir kez daha ortay çıktı." diye konuştu.
İslam dünyasında huzur ve refah ortamının sağlanması için Milli Görüş'in iktidar olması gerektiğini söylen Emiroğlu, "Gönül istedi ki 2014 yılı tüm dünyada güzel geçsin, sevinçlerimiz ve umutlarımız acılarımızdan fazla olsun, bütün dünyada barış ve kardeşlik hakim olsun isterdik. Ama 2014 yılından kalan tek şey sömürü, savaş, çatışma, kan ve göz yaşıdır. Başımızı nereye çevirsek bir yangın var. Kulağımızı nereye kabartsak binlerce masumun feryadı duyuluyor. Şuanda dünyanın 80 ayrı bölgesinde iç savaş ve kaos hakim. Bu savaşların, bu acıların önüne geçebilmek için ve İslam coğrafyasındaki Müslüman kardeşlerimize kol kanat germek için Türkiye'de 'Milli Görüş'ün iktidar olması gerekiyor. " açıklamasında bulundu.
Son olarak konuşma yapan Saadet Partisi Afşin İlçe Başkanı Yusuf Doğan," 8 Şubat Pazar günü saat 14.00'da Saadet Partisi Afşin İlçe Teşkilat binamızda partimizin 5. Olağan Kongresini gerçekleştireceğiz. Kongremize bütün Afşinli hemşerilerimiz davetlidir. "dedi.
Editör: Haber Merkezi