Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu, Afşin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Salih İnan, Kırsal Kalkınma Şube Müdürümüz Miktat Kasal, Afşin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muttalip Kurt'u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıp, personel sorunlarını dinledi.

İlçe Müdürlüğünü ziyarette  Afşin ilçesi Süt Üreticileri Birliği Başkanı Sayın Mehmet Bozkurt'da hazır bulundu. Birliğin faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Müdürü Emiralioğlu, "Afşin'in Kahramanmaraş hayvancılığının içinde önemli bir yer teşkil ediyor. Afşin'de hayvancılığın daha da gelişmesi için birlikler ve İlçe Müdürlüğümüzün yapmış olduğu  çalışmalardan başlangıç olarak memnunuz. Afşin'de hayvancılığın ve tarımın yapılan çalışmalarla üst seviyeye getireceğiz."şeklinde konuştu.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu yaptığı açıklamanın ardında, Afşin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgi alıp, personel sorunlarını dinledi.

Editör: Haber Merkezi