Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerce kalekola düzenlenen roketli saldırıda ağır yaralanan Elbistanlı özel harekat polisi Sinan Türkoğlu (25), tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (GATA) verdiği yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu.

PKK’lı teröristlerin 4 Haziran’da Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bulunan bir kalekola roketatarla düzenlediği saldırıda boynuna isabet eden şarapnel parçası ile ağır yaralanan Elbistanlı özel harekat polisi Sinan Türkoğlu, Şemdinli Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından havayolu ile Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (GATA) sevk edilmişti.

7 gündür burada yoğun bakımda tedavi gören 4 yıllık polis memuru Sinan Türkoğlu, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Oğullarının tedavi sürecinden beri Ankara’da olan ailesi ise şahadet haberiyle birlikte büyük üzüntüye boğuldu. Yaklaşık 7 ay önce dünya evine girdiği öğrenilen özel harekat polis Sinan Türkoğlu'nun cenaze töreninin ne zaman ve nerede olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

 

Editör: Haber Merkezi