Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaklaşık 8 yıl Ak Parti İlçe Başkanı olarak görev yapan Yunus Kaan Kısaca ile yeniden çalışmama kararı alan Ak Parti teşkilatı bu süreç içinde Avukat Hasan Sungur’a görevi vermişti.

02 Aralık 2017 Cumartesi günü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın da katılımıyla Elbistan AK Parti İlçe Teşkilatı 6. olağan kongresi gerçekleştirildi. Elbistan ilçe kongresine tek liste ile aday olan Av. Hasan Sungur yeni ilçe başkanı olurken, yönetiminde yer alan isimlerde belli oldu.

Kongrede Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, İl Başkanı Ahmet Özdemir, Büyükşehir belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve milletvekilleri de konuşma yaptılar.

İşte parti yönetiminde yer alan isimler:

Ramazan Yıldırım, Mehmet Kayabaşı, Halis Özsoy, Mahmut Yılmaz, Mustafa Suphi Arığ, Yenercan Işık, Mehmet Özyurt, Yeşim Salt, Reşit Demir, Harun Güverti, Mustafa Şahin, Abdurrahman Savar, Yunus Acar, Mehmet Aktaş, Abidin Çiçek, Ali Canpolat, Aslan Meşe, Ayşe Topaktaş, Hülya Kırılmaz, Mehmet Sevgili, Zübeyir Şahin, Hakkı Ece, Ahmet Gülbay ve Seyit Özkanlı.

Editör: Haber Merkezi