AK Parti Kahramanmaraş 24. dönem milletvekili adayı ve 25. dönem milletvekili adayı Hamit Bülent Eken, Nurhak ilçesini ziyaret etti.
Eken, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Nurhak'ta parti teşkilatı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti Nurhak teşkilatının olagan ilçe danışma meclis toplantısına katılan Eken, "Siyasete 24 yaşında başladım. Aradan geçen13 yıllık zaman zarfında da teşkilat içerisinde bir çok farklı görevlerde yer aldım. 2007 genel seçimlerinde aday adayı oldum. 2011 yılında yapılan genel seçimlerinde ise 7. sıradan milletvekili adayı oldum. Şuana kadar yapılan genel, yerel, referandum ve bir cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 9 seçimde teşkilatın içerisindeydim. Çizgimi bozmadan AK Partinin içerisinde siyaset yapmaya çaba gösterdim. Geçen dönem seçilemedim. Çalışmayı bırakmadım. Yarım kalan işi tamamlamak üzere yine sahadayız, yollardayız" dedi.

Eken, "Seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatlarımızı bir kaç defa ziyaret ettim. Gittiğimiz her yerde sivil toplum örgütlerini, resmi kurumları, esnafları ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Çalışmalarımızın karşılığını her zaman aldık. Ziyaret ettiğimiz her yerde, insanların duasını istedim. Sizlere layıkıyla hizmet edebileceksek, 4 yıl sonra sizden aldığımız emaneti sizlere layıkıyla teslim edebileceksek Allah'ım, bu görevi bize nasip etsin" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi