Afşinli İş Adamı Hamit Bülent Eken, ilçede faaliyet gösteren müteahhit ve iş adamlarını dayanışma ve kaynaşma etkinlikleri kapsamındaki sıra gecesinde buluşturdu.

Hamit Bülent Eken’in ev sahipliği yaptığı ‘Sıra Gecesi' programı coşkulu ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Gecede bir konuşma yapan Hamit Bülent Eken, “ İlçemizde inşaat sektöründe çalışan bütün arkadaşlarımızı, iş atmosferinden uzak eğlendirecek, rahatlatacak, onları motive edecek bir ortam toplamak istedik ve bunu başardığımızı görüyorum. Çok değerli misafirlerimiz, çok değerli  müteahhitlerimiz ve emeğini, işçiliğini esirgemeyen, güzel inşaatlara temel atan değerli ustalarımız bu davetimize icabet ettiğinizden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Elit Pansiyon’da gerçekleşen sıra gecesi,  Şanlıurfalı gazelhan, sıra gecesi geleneğinin önemli ustalarından Kazancı Bedih’in oğlu Naci Yoluk ve İmam Ergin Sıra Gecesi Ekibi,  geceye katılan misafirlere güzel bir gece yaşattı. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen gecede türküler söylendi ve halaylar çekildi. Misafirlere Urfa’nın yöresel lezzeti olan Urfa usulü çiğ köfte ikramı yapıldı.

Geceye, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat ile mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve inşaat sektörünün diğer birimlerinin temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.



Editör: Haber Merkezi