AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken gezi ve incelemeleri kapsamında Çomudüz ve Kaşanlı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlardan dua istedi. Eken, "AK Partiyle birlikte milletimize hizmet etmek için tekrar yola çıktık."dedi.

7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimleri için remi başvurusunu AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına yapan Eken, çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor, Çomudüz ve Kaşanlı mahallelerinde vatandaşlarla sohbet eden Aday Adayı Eken, genel seçimlerde Afşin’in hak ettiği sırayı alacağını kaydetti.

Mahalle ziyaretlerinde konuşan Aday Adayı Eken, "12 Şubat tarihinde resmi olarak milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı AK Parti Kahramanmaraş il Başkanlığımıza resmen yaptım. Allah şahsım,ailem ve memleketim için hayırlısını nasip etsin. Aday adayı olarak çalışmalarımız devam ediyor.  İnşallah bu dönem bu memleketten, bu bölgenin insanını tanıyan, bilen  bir milletvekili çıkacak. Afşin'de herkes beni ve geçmişimi çok iyi bilir. Bu noktada çalışmalarımız yoğu bir şekilde devam ediyor. Kahramanmaraş'ın tümüne, yaşadığımız bölgeye, Afşin'e, Elbistan'a, Göksun'a ve diğer ilçelerimize hizmet etmeye talibiz." diye konuştu.

Eken konuşmasını şöyle tamamladı:

"2011 genel seçimleri öncesinde ve sonrasında vatandaşlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Zaten ben her gezdiğim yerde vatandaşlarımıza şunu ifade etmiştim, eğer ben bu memleketten çok az oy alıp da seçilmektense çok oy alıp seçilmemeyi tercih edeceğimi söyledim. Geçtiğimiz dönem seçilmememizde muhakkak bir hayır olduğuna inanıyorum.  İnşallah bu dönem iyi bir sıra alıp seçim döneminde vatandaşlarımızdan dualarını ve desteklerini isteyeceğim. Bizler milletimize hizmet edebilmek için yola çıktık, kesinlikle başka bir gayemiz yok. İnşallah iyi bir sıra alıp halkımızın huzuruna çıkmak istiyoruz."

 

Editör: Haber Merkezi