Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilcisi Kazım Bozkurt ve sendika yöneticileri Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ı makamında ziyaret etti.
Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilcisi Kazım Bozkurt ve sendika yöneticileri Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ı makamında ziyaret ederek, sendikal çalışmaları, belediyenin eğitim konusunda yapacağı projeler konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.
Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Eğitim Birsen Şube Başkanımız Kazım Bozkurt’la ve heyetle beraberiz, kendilerine teşekkür ediyorum ziyaretleri için. Yerel seçim sürecinde aday adaylığımızı kutlamak ve uzun süreden beri görüşmediğimiz için bizleri ziyarete gelmişler. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Sendika olarak sempati duyduğumuz bir organizasyon. Biz sendika faaliyetlerini çok önemsiyoruz, sivil hareketleri çok önemsiyoruz. Belediyemizin bu hareketlere destek ve katkıda bulunmasında çaba içerisindeyiz. Afşin’de yapılan toplumsal olayların tamamında sivil kuruluşlarından faydalanıyoruz, onların katkılarıyla Afşin güzelleşiyor. “ dedi.
Akdere içme suyu projesini hayata geçirdiği için kendilerine teşekkür eden Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilcisi Kazım Bozkurt, “Afşin Belediye Başkanımız Fazlı Aydoğan’ı yapmış olduğu çalışmalardan ve Afşin’i tanıtma konusunda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum ayrıca Akdere içme suyu projesini hayata geçirdiği için kendisini Afşin eğitim camiası tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi