Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sting gibi isimler için gerçekleştirdiği mekân ve sahne tasarımlarıyla dünyaca tanınan Tasarımcı Şafak Çak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) “İşinizi Şansa Bırakmayın” başlıklı söyleşi programı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş. (Teknokent), KSÜ IEEE Öğrenci Topluluğu ve Destanbul firması işbirliğiyle “Kampüste Sektörel Bakış 9” ekinliği kapsamında gerçekleştirilen söyleşi, KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Teknokent Müdürü Prof. Dr. Mahit Güneş, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Mahit Güneş yaptı. Öğrencilere dinamik bir öğrencilik dönemi geçirmeleri tavsiyesinde bulunan Güneş, programa katkı sunanlara teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından Tasarımcı Şafak Çak kariyer sürecini anlattı. Hayat hikâyesini ve mimari tasarımla tanışma sürecini katılımcılarla paylaşan Şafak Çak, 25 metrekare bir dükkândan başlayarak Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sting ve daha birçok ünlü ismin yaşadığı mekânları tasarlama sürecine ilişkin anekdotlar paylaştı.

Söyleşi programı katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile son bulurken, Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Mahit Güneş tarafından Şafak Çak’a günün anısına hediye takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi