Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yapılacak olan gençlik merkezinin inşaatına başlandı. 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Dulkadiroğlu Belediyesinin Namık Kemal Mahallesi'nde yapımına başladığı gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını inceledi. 

İnşaat alanındaki incelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Güvenç, projenin gelecek yıl mart ayı civarında tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Boş arazileri, madde bağımlılarının eline bırakmadıklarını dile getiren Güvenç, şunları kaydetti:

"Yıllarca sadece haftanın bir günü kullanılan bu alanı belediyemiz güzel bir projeyle 7/24 kullanılabilecek bir alan haline getirmek için çalışma başlattı. Mart ayı gibi projenin tamamlanması planlanıyor. Bu alanda güzel bir kapalı pazar yeri, gençlerimiz için çok büyük bir gençlik merkezi yapılıyor. Bu bizim siyaset ve belediyecilik anlayışımızın Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından bu alana yansıtılmasıdır. Boş arazileri ve alanları madde bağımlılarının eline bırakmıyoruz. İnsanımızın layık olduğu şekilde bu alanları değerlendiriyoruz."

Dulakdiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise Kahramanmaraş'ın en büyük gençlik merkezini yaptıklarını söyledi. 

Gençlik merkezinin haftanın bir günü pazar yeri olarak da hizmet vereceğini dile getiren Okay, şöyle konuştu: 

"Kahramanmaraş'ın en büyük gençlik merkezini bu alanda yapmaya karar verdik. 5 bin 800 metrekare kapalı alanı bulunan gençlik merkezimizin alt kısmı kapalı pazar yeri olacak. İçerisinde iki cep sinema, 220 kişilik toplantı ve konferans salonu, gençlerimizin sosyal aktiviteler yapacağı sosyal alanlar ve daha bir çok özelliği bulunan gençlik merkezimizin ilk kazmasını vurmuş bulunmaktayız. Gençlik merkezimizin alt kısmı haftada bir gün pazar yeri olarak kullanılacak. Diğer günler bu alan otopark olarak hizmet verecek." 

Editör: Haber Merkezi