Dulkadiroğlu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban kesim alanları ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. 

Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında Dulkadiroğlu Belediyesince Doğukent Mahallesi'nde oluşturulan kurban kesim alanı açıldı. 

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kurban kesim alanının açılışında yaptığı konuşmada, belediye olarak kurban bayramı hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Kurban Bayramında iki kesim alını ile vatandaşlara hizmet vereceklerini ifade eden Okay, şunları söyledi: 

"Pazar yerlerinin aynı zamanda kurban kesim alanları olarak hazırladık. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız hijyenik ortamda kurbanlarını kesebilecekler. İkinci kurban kesim alanını olarak seyyar kesim araçlarımızı Güneş Evler bölgesinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Aynı zamanda belediye olarak hazırladığımız paketlerimizde bıçak, önlük ve kurban poşeti vererek vatandaşlarımıza kurban bayramında yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız." 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Uğur Dilipak da belediyelerin büyük hizmetlere imza attığını dile getirerek, "2014 yılında geçen büyükşehir yasası ile belediyelerimiz çok güzel hizmetleri hayata geçirdi. İnşallah bundan sonda da 2023 hedeflerimiz için çalışmalara devam edeceğiz." dedi. 

Editör: Haber Merkezi