Diyanet İşleri Başkanlığınca Diyanet TV'de düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması 5. hafta birincisi, Hamdi Köker oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Diyanet TV ekranlarında düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma Yarışması", TV'de düzenlenen ilk ezan yarışması olarak tarihe geçti.

Okumuş olduğu güzel ezan ile kalplere sürur veren Hamdi Köker, Diyanet İşleri Başkanlığınca Diyanet TV'de düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması 5. hafta birincisi oldu.

Daha önce de TRT ekranlarından düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması, adını ay finaline taşıyan Hamdi Köker, “Geçtiğimiz yıl bir televizyon kanalının  düzenlediği Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması’na katıldık ve ay finaline kalmıştık. Ay sonu finalinde ise ikinci oldum. Ardından Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Diyanet TV kanalında düzenlenen ezanı güzel okuma yarışmasında birinci oldum. Çok mutluyum gururluyum. Tabi üzerimde emeği olan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Elimden geldiği kadar onların emeklerini boşa çıkarmamak için uğraştım. Bu hem benim hem de memleketim adına güzel bir gurur kaynağı. İnşallah daha çok çalışarak daha iyi yerlere gelirim. Bizleri çok güzel şekilde ağırladılar ve çok güzel anılar bıraktılar." açıklamasında bulundu.



 

Editör: Haber Merkezi