Diş Hekimi Ali Mercimek, yeni diş kliniği için açılış töreni düzenledi.

Daha önce Dede Baba Türbesi arkasında hizmet veren diş kliniğini, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yeni bir binaya taşıyan Diş Hekimi Ali Mercimek, Özel Diş Kliniği düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı.

Fevzi Çakmak Caddesi’nde hizmete giren Ali Mercimek Özel Diş Kliğini açılışı, Ulu Camii İmamı Yusuf Donar’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Açılışta konuşan Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, kentte her geçen gün bir güzel adımın atılmasının, birlik ve beraberlik sevincine vesile olmasını diledi.

2006 yılından beri Afşin’de görev yaptığını belirten Ali Mercimek, Özel Diş Kliniğini açarken öncelik olarak daha rahat ve nezih bir mekân oluşturmak istediklerini kaydetti.

Mercimek, “2006 yılından beri Afşin’de görev yapmaktım. Gelişen zaman içerisinde daha farklı tedavi hizmetlerinde kendimizi kattık implant uygulaması, ortodonti tel uygulaması gibi tedavi yöntemlerini geliştirdik. Eski yerimiz bizler için yeterli değildi, küçük geliyordu ve bu yüzden daha nezih ve ferah bir iş yerinde Afşinli vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet vermek için burayı kendi dizaynımıza göre düzenledik. Önceliğimiz daha rahat bir çalışma ortamı oluşturmak. Ben bir diş hekimi olarak her şeyden önce bir Afşinli olarak üzerime düşeni memleketim adına yapmaya çalıştım. Bugün ise iş yerimizin açılışını tamamladık. İnşallah bu iş yerimiz vatana millete hayırlı olur. Tüm misafirlerimize bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayıp yoğun iş tempolarını bir kenara bırakıp geldikleri için teşekkür ederiz. “açıklamasında bulundu.

Açılışa Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar Polat, eski MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, kamu ve kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi