Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik ve beraberindeki heyet, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik, Hastane Müdürü Burak Noyan Binboğa ve Müdür Yardımcısı Ali Özen, Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğüne vekalet eden Komiser Yardımcısı Ayhan Aslangil ve polis memurlarına, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan Çevik Kuvvet personeli için taziyelerini iletti.

Ziyarette konuşma yapan Başhekim Çelik, bombalı saldırıyı kınayarak, hain terör örgütünün bir kere daha kirli yüzünü gösterdiğini söyledi.

Türk milletinin terör saldırıları karşısında tek yürek olduğunu ifade eden Çelik, "Türk polisi vatanı için kendisini siper etti ve şehit oldular. Bizler her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız.  Bu tür saldırıların hiçbir şekilde birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Ülke ve bayrak için şehit olan bütün polis ve askerlerimizi saygıyla anıyoruz” diye konuştu.

Afşin Devlet Hastanesi Müdürü Burak Noyan Binboğa ise, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Komiser Yardımcısın Ayhan Aslangil’e, şehit olan polisler için başsağlığı dileyerek, bu zor günlerde yanlarında olduklarını ifade etti.

Emniyet Müdürü Vekili Aslangil ise, mesai arkadaşlarını kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisinde olduklarını kaydederek, emniyet güçleri olarak terörle mücadeleye başta halkın huzur ve güvenliği için canla başla devam edeceklerini vurguladı.

 

Editör: Haber Merkezi