DEVA Partisi Kahramanmaraş İlçe teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Afşin Kurucu İlçe Başkanı Mevlüt Kır görevlendirildi. 
Deva Partisi Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Dr. İrfan Karatutlu tarafından yetki belgesini alan Deva Partisi Afşin İlçe Başkanı Mevlüt Kır, ilçedeki teşkilatlanma çalışmalarına başlayacaklarını belirtti. 

Deva Partisi Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Dr. İrfan Karatutlu ise şu ifadelere yer verdi;
"18 Temmuz 2020 tarihinde Deva Partisinin Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş Teşkilatının kurulması için görevlendirildik. Bu çerçevede yaptığımız istişareler sonucu il merkezindeki yönetim kurulunu oluşturduktan sonra ilçelerle ilgili yönetim ve başkan seçme sürecine girdik. Bu süreçte Afşin’de mimar arkadaşımız Mevlüt Bey gönüllü ve istekli oluşu DEVA hareketine katılabileceği intibahını aldıktan sonra onunla görüşmeleriz oldu ve nihayetinde kendisinin DEVA partisinin ilkelerine ve kadrosuna uygun bir kişi olduğu kanaatiyle kurucu heyetimiz tarafından genel merkezimize kurucu başkan olarak teklif ettik. Onaylandıktan sonra hızlı bir şekilde ilçe yönetimini kurması için kendisine önerilerde bulunduk öncelikle il merkezimize gelen yetki belgesini Mevlüt Bey’e takdim etmek istiyorum daha sonrada Afşin ilçe yönetimi kurulduktan sonra genel merkez tarafından onaylanacak ve kongre sürecini Afşin’de başlatmış olacağız. Kendisine bu belgeyi takdim ediyorum Afşin için Kahramanmaraş için ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. "

Editör: Haber Merkezi