Afşin'de, darbe girişimi esnasında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Anadolu Gençlik Derneği Afşin Şubesi tarafından, 15 Temmuz gecesi TSK içerisindeki bir grubun darbe girişimi esnasında açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için Fatih Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılınarak, dua edildi.

Anadolu Gençlik Derneği Afşin Şubesi Temsilcisi Tahir Özden gıyabi cenaze namazının ardından, Türkiye'ye darbe ve kalkışma yöntemleriyle eşkıyalık yapan, terör ve anarşi çıkaranlara fırsat verme Allah'ım, şeklinde dua etti.

Özden, duasına şöyle devam etti: "Teröre destek veren ABD, İsrail gibi devletlerin hilelerini boz Allah'ım. Bütün hile ve oyunları bozan sensin Allah'ım, Kadiri mutlak olan sensin, ancak sana sığınıyor sana dayanıyoruz. Yardım eyle ya Rabbi. Başta İslam ülkelerinin yöneticileri ve Halkları olmak üzere ‘’Elhamdülillah ben Müslüman’ım’’ diyen her kuluna dirayet, istikamet, basiret ve şuur ver Allah’ım.
​Ya Rabbi senden izzet istiyoruz, İslam’ın izzetini istiyoruz. Lütfeyle Allah’ım.
Devlet içinde örgütlenen zalim teröristlerin her türlü zulmünden ve Siyonist mihrakların zulmünden ülkemizi, ümmeti ve insanlığı koru ya Rabbi. Bu hain darbe girişiminde şehit olan tüm güvenlik güçlerimize, vatandaşlarımıza ve tüm geçmişlerimize rahmet eyle Allah’ım. Yaralılara acil şifalar, ailelerine SABIRLAR ver Allah'ım. Din, namus, vatan ve mukaddesat için koşturan ve fedakarlık yapan kullarına güç ver Allah'ım. Ya Rabbi, İslam Adaletini, İslam Kardeşliğini,
​İttihad-ı İslam’ı, İslam Birliğini kurmayı ve 7 milyar insanlığın kurtuluş ve saadetine vesile olmayı bizlere ve Müslümanlar'a lütfeyle Allah’ım. Hakkın hakim olduğu günleri bizlere göster Allah'ım.
Müslümanları, gençliğimizi ve insanımızı her türlü terör, sıkıntı ve kötülüklerden muhafaza eyle Allah’ım. Şehirlerimize rahmet eyle Allah’ım. Ülkemize ve insanımıza huzur ver Allah'ım. Ya Rabbi Bizleri birlikten, kardeşlikten, sana kulluktan ve adaletten Ayırma Allah'ım. "

Editör: Haber Merkezi