İlçemizin eski belediye başkanlarından Yalçın Demir ile Ak Parti Afşin İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

1999-2004 yıllarında Afşin Belediye Başkanlığı yapan Yalçın Demir, Yeşil Afşin Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Eski Belediye Başkanı Yalçın Demir, gazetemizin imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban ile sohbet etti.Afşin'e yapılan ve yapılacak hizmetlerin ve Afşin siyaset tarihinin konuşulduğu sohbete, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman ile yönetim kurulu üyeleri de dahil oldu.

Ziyarette konuşan eski Belediye Başkanı Demir, "Bizler kendi dönemimizde Afşin için taş üstüne taş koymak için, bir şeyler yapmak için elimizden geldiğince çalıştık. İnşallah Afşin'imizde daha güzel şeyler olacak, buna inanıyorum. Şuanda Mersin'de ikamet ediyorum, sıla özlemi çekiyoruz.  Afşin'imiz ile alakalı günlük gelişmeleri elektronik ortamda Yeşil Afşin Gazetesi'nden takip ediyoruz. İlçemize geldiğimizde bu güzel hizmeti sunan arkadaşımız, dostumuz Ömer Kösebalaban ve personellerini ziyaret etmek istedim.

Kendileri ile eskilerden, Afşin'den, hizmetlerden ve yapılacak hizmetlerden bahsederken AK Parti İlçe Başkanı olarak atandan Sabri Türkkahraman ve yönetim kurulundan arkadaşlar da sohbetimize dahil oldu. Başkanımız Türkkahraman'a ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı olarak 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve halk oylaması çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyleyen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Türkkahraman, “Başbakanımızın tanıtım mitinginin ardından Afşin teşkilatı olarak sahaya inerek vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmaya başladık. İnşallah ilçemizden bölgemizden insanlarımız 'evet' için sandığa gidecek" diye konuştu.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumun Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyleyen Türkkahraman; “17 Nisan sabahına geleceği daha sağlam temellere oturmuş bir Türkiye’de uyanmak için 16 Nisan gününe kadar Afşin'de girilmedik sokak, sıkmadık el bırakmayarak vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlatacağız. Türkiye'nin geleceğe giden, dünya lideri bir ülke olma yolunda en büyük adımını atmak için canla başla çalışacağız. Bu kapsamda ilçe teşkilatımız ile hazırladığımız program çerçevesinde mahallelerimizde vatandaşlarla, esnaflarımız ile bir araya geliyoruz." açıklamasında bulundu.

Türkkahraman, konuşmasına şöyle devam etti:

"Yeşil Afşin Gazetemize ziyaret için geldiğimizde eski Belediye Başkanımız Yalçın Demir ile karşılaştık. Bizim için güzel bir sürpriz olan bu karşılaşmada, uzun süredir görüşemediğimiz Yalçın Demir Başkanımla, Afşin siyaseti üzerine nostaljik sohbette bulunduk. halini hatırını sorduk ve çalışmalarımız hakkında istişare ettik. Eski belediye başkanımız ile karşılaşmak bizleri sevindirdi."

Ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban, “Eski Belediye Başkanımız Yalçın Demir, gazetemizi ziyaret ederek bizleri sevindirdi. Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum için saha çalışması yapan AK Parti İlçe Başkanımız Türkkahraman ve yönetim kurulu üyelerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi