AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, "31 Mart 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Kahramanmaraş’ın bütün ilçelerini kazanmak için çalışacağız." dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, gazeteci Mehmet Taş'ı ziyaret etti.  Debgici, burada yaklaşan yerel seçim gündemini değerlendirdi.

Ak Parti’nin kurulduğu ilk günden bu yana partinin çeşitli kademelerinde görevler üstlenmiş olan İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici yaklaşan yerel seçimler ile ilgili gazeteci Mehmet Taş’ın sorularını cevaplandırdı.

Büyükşehir Belediyesi İyi Hizmetler Yapıyor

30 Mart 2014 yılında yapılan yerel seçimler ile birlikte Büyükşehir Belediyesi olan Kahramanmaraş’ın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatih Mehmet Erkoç’un çalışmalarından genel itibariyle iyi hizmetler ortaya koyduğunu dile getiren İl Başkanı Debgici;

“30 Mart 2014 yılında yapılan seçim ile Belediye Başkanımız seçilen Fatih Mehmet Erkoç, bütün ilçelerimize yol, içme suyu, kanalizasyon, büyük parklar yapmıştır. Kent merkezinde yapılan Yedikuyular, Kuzey Çevre yolu, üst ve alt geçitler, turizm alanında yapılan yatırımlar her kesimin dikkatini çekerek takdirini kazanmıştır.

İlçe Belediyelerini Kazanacağız

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan seçimler ile ilgili görüşlerini istediğimiz İl Başkanı Debgici;

“Kahramanmaraş’ın 11 ilçesi bulunmaktadır. Nurhak ilçesi hariç bütün ilçelerin Belediye Başkanları Ak Partilidir. Hedefimiz 11’inide kazanmaktır. Adaylık ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Yapılan anket ve diğer çalışmalar sonucu göreve devam edilmesi istenilen isimler belirlenecektir. Biz İl Teşkilatı olarak seçimlerin başarılı bir şekilde geçmesi için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz.

Milletvekillerimizle Uyum İçinde Çalışıyoruz

Kahramanmaraş’ı bir adım daha nasıl ileriye taşıyabiliriz gayreti içinde olduklarını dile getiren Debgici;

“Kahramanmaraş’ın bütün sorunlarını biliyoruz. Devletimizin imkanları ölçüsünde bunların çözümü için Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ile uyum içinde çalışma gayreti içindeyiz. Milletvekillerimiz sürekli sahadadırlar. Vatandaşların sorunlarını birebir dinlemektedirler.

Yeni sistem tamamen oturduktan sonra vatandaşlarımızın hizmete daha çabuk ulaşacağına inanıyoruz. Bakanlıklar başta olmak üzere Devletimiz yeniden yeni sisteme uygun bir değişim içindedir.

Gazeteci Mehmet Taş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yerel seçimler ile ilgili kendi görüşlerini de paylaştı.

Editör: Haber Merkezi