AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Afşin'de ikinci dönem belediye başkanlığına seçilen Mehmet Fatih Güven'i ziyaret etti.

Afşin Belediyesi önünde Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Afşin'de hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Başkan Güven'e görevinde başarılar dileyen Debgici, "Seçimi geride bıraktık ve Afşinli vatandaşlarımız Belediye Başkanımız Güven'e 5 yıl daha ilçeye hizmet için görev verdi. Başkanımıza ve yeni belediye meclisi üyelerimize hayırlı olsun. Başkanımız Afşin'e hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. AK Parti Afşin İlçe Başkanımız İsmail Safi, MHP Afşin İlçe Başkanımız Ersal Koç ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Güzel bir seçim kampanyası yaptılar ve ilçemizde güzel bir sonuç aldılar. 2014 yılında Afşin'imizde ciddi bir su sıkıntısı vardı. Büyükşehir olduktan sonra Fatih Erkoç Başkanımız ilk iki yıl ilçelere yoğunluk verdi ve Afşin'in en önemli problemlerinden biri olan şehrin içme suyu ishale hattını yeniledi. Afşin ve mahallelerine bunun dışında birçok hizmet geldi. Afşin'e hizmetleri için önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a ayrıca teşekkür ediyorum. Şimdi yeni bir heyecanla yeni bir dönem başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven uyumlu bir şekilde Afşin'e güzel hizmetler getireceğinden şüphemiz yok." diye konuştu.

Ziyaretten dolayı Debgici'ye teşekkür eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, " Seçim kampanyamız döneminde AK Parti ve MHP olarak birlik ve beraberlik ortamı en üst seviyeye çıktı. AK Parti İlçe Teşkilatımız, MHP İlçe Teşkilatımız ve tüm partililerimiz canla başla çalışarak güzel bir sonuç aldık. Bu ekip çalışmasına halkımızın da desteği de eklenince 5 yıl daha ilçemize hizmet etmek için görevimize başladık. Seçim sürecindeki AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak desteğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Debgici, Başkan Güven'e hayırlı işlerin altına imza atma temennisinde bulunarak, dolma kalem seti hediye etti.

Editör: Haber Merkezi