Afşin Belediye Başkanı Güven:

“Daha temiz bir Afşin için çalışıyoruz”

Afşin Belediyesinin geçtiğimiz günlerdeki başlattığı yeni ve eski sanayi sitelerinde çalışmaları aralıksız sürüyor. Temizlik konusuna büyük önem veren Mehmet Fatih Güven yeni ve eski sanayi sitelerine kendi ürettikleri çöp römorklarını bırakarak sanayi esnafının daha temiz imkânlarda çalışmaları sağlanıyor.

Yeni sanayi sitesinde çevre düzenleme çalışmaları bitiren Afşin Belediye ekipleri daha güzel ve temiz bir çalışma alanı sağlanan sanayi esnafları bu uygulamadan oldukça memnun.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven daha temiz bir Afşin için çalışmalarımız devam edecek ifadelerini kullandı. Güven “Afşin’de yeni sanayi sitemizde çevre düzenlemesini tamamladık. Eski sanayimizin çevre düzenlemesi devam ediyor. Sanayimizde atıkları daha kolay toplayabilmek için bir traktör tahsis ettik. Çöplerin ortalığa saçılmaması daha sağlıklı bir çalışma alanı sağlanması için çöp römorklarını kendi imkânlarımızla belediye ekiplerimizle yapıp sanayi sitelerinin uygun yerlerine bıraktık. Sanayi yolu bakım, onarım, temizlik ve yol kenarları ile refüj ağaç ve çiçeklendirme işlemleri yapılıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi