AK Parti İlçe Başkanı Kaynak:
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanı seçimlerini değerlendirerek, “Afşin’imizin yiğit insanları %64 oyla ülkemizin yiğit lideri Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermiştir” dedi.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanı seçimlerini yazılı açıklama yaparak değerlendirdi.
Kaynak, “10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncelikli olarak huzur ve sükûnet içerisinde geçmiştir. Huzurun sağlanmasında en önemli etken Afşin insanımıza, güvenlik görevlilerimize, sandıkta görev yapan sandık görevlilerine ve tüm kamu görevlilerine teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Afşin’imizin yiğit insanları %64 oyla ülkemizin yiğit lideri Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermiştir. Tüm Afşinli hemşehrilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.AK Parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan12 yıllık iktidarı döneminde olduğu gibi ülkemiz ve ilçemiz insanını mahcup etmemiştir, mahcup etmediği içinde %64 oyla destek vermiştir. 12 yıllık iktidarımız döneminde de 80 yıllık cumhuriyet hükümetlerinin yaptığı hizmetlerden kat kat daha fazlasını yapmıştır.” dedi.
Kaynak konuşmasını şöyle sürdürdü:
“ Bundan sonraki dönemde de Afşin’imizin Akdere içme suyundan, Karakuz barajına kadar tüm hizmetleri yerine getireceğiz. Tabi bu hizmetlerin de yapılabilmesi için de 2015’de yapılacak genel seçimlerden daha güçlü bir destekle hükümetimizin devam etmesi gerekmektedir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göstermiş olduğumuz gayretin daha fazlasını göstererek 2015 seçimlerinden de daha güçlü bir şekilde çıkarak, ülkemizi ve ilçemizi daha güzel hizmetler ve yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Son olarak tekrardan Cumhurbaşkanlığı seçimlerin de büyük destek veren Afşin'imizin yiğit insanlarına teşekkür ediyorum”
Editör: Haber Merkezi