AK Parti İlçe Başkanı Kaynak:

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Afşin’de %60’ın üzerinde oy alacağız”

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimlerinde Afşin’de %60’ın üzerinde oy alacaklarını kaydederek, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti.

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri teker teker gezerek vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti Hükümeti’nin yaptığı icraatları anlatıyorlar.

Konu hakkında bilgi veren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Teşkilatımızla birlikte çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Afşin’imizin mahallelerini tek tek gezerek, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Vatandaşlarımıza, AK Parti Hükümetinin 12 yılda yapılan yatırımları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerin önemini, yapılacak olan bu seçimler sonrası ülkemizin daha iyiye gitmesini anlatıyoruz. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnşallah bu seçimlerde ilçemizde %60’ın üzerinde bir oyla Cumhurbaşkanlığı’na destek vereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi