Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş 6. Olağan Kongresi için geldiği Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi’nde hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresi’nde bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ı daha yaşanılabilir bir hale getirmek için omuz omuza vererek gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “Bu aziz, kahraman şehre hizmet etmeyi nasip ettiği için Allah’a hamdolsun. Ecdadımız bundan 98 yıl önce 12 Şubat 1920 tarihinde üzerlerine düşeni yaparak görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler. Onların izinden giden torunları olarak sıra şimdi bizde. Bize düşen Kahraman şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olmanın onurunu kalbimizde, sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek, ilk günkü aşkla peşinde yürümekten onur duyduğumuz, Türk belediyecilik tarihinde çığır açan Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda, Kahraman ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu kadim yurdu mamur kılmak, bu kadim şehri müreffeh yaşayabilecek konumu olan insanların hayat sürdüğü bir şehir haline getirmektir.4 yıldan bu yana bu toprakları bize yurt yapan aziz ecdadımızın hatırasını bir an bile unutmadan, çalışmalarımıza bu bilinçle devam ediyoruz.

Saygıdeğer hemşerilerimiz, Kahramanmaraş’ımız her geçen gün daha güzel bir hala gelmekte, hükümetimiz çok önemli yatırımlar yapmakta, bizlerde gecemizi gündüzümüze katarak yoğun bir şekilde çalışmaktayız.

Aziz hemşehrilerimizle, teşkilatlarımızla, temsilcilerimizle omuz omuza beraber yürümenin şerefini yaşadık. İnşallah bundan sonrada omuz omuza hep beraberce geleceğe yürüyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi daha güçlü hale getireceğiz. 12 Şubat 1920’de nasıl ecdadımız kahramanlık destanı yazmışsa, bizde birlik ve beraberlik içinde omuz omuza yeniden saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın, liderimizin izinde yeni bir destan yazacağız. Ben şu ana kadar görev yapan çok değerli kardeşimiz Ahmet Özdemir Başkanımıza emeklerinden dolayı  çok teşekkür ediyor, yeni seçilecek yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Erkoç daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetlere ilişkin bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Erkoç’a çini tabak hediye ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi