Kahramanmaraş'ta toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkın katılımını 'muhteşemdi, ne desem az' şeklinde değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna ilişkin "Ben Maraş'a da güveniyorum Türkiye'ye de güveniyorum." dedi.

"SOĞUK HAVAYA RAĞMEN MUHTEŞEMDİ"

Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Müftülük Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenin ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin törene katılımın nasıl olduğunu sorması üzerine, "Doğal olarak buraya baktığımız zaman soğuk Maraş'ta hava. Yani katılıma baktığımız zaman bu katılım, soğuk havaya rağmen muhteşemdi. Heyecan, coşku hepsi çok çok iyiydi." yanıtını verdi.

"KAHRAMANMARAŞ İÇİN NE DESEM AZ, TA BAŞINDAN BERİ YANIMIZDA OLDULAR"

Aynı gazetecinin "Kahramanmaraş size hep destek verdi, yalnız bırakmadı" sözleri üzerine Recep Tayyip Erdoğan, "Ta başından beri her zaman Maraş yanımızda oldu. Bütün gücüyle, kuvvetiyle her zaman ve cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüzde 71,5 oy verdi. Onun için ne desem az." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandumla ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine de "Ben Maraş'a da güveniyorum, Türkiye'ye de güveniyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi