Cumhur İttifakı Adayı ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı ve MHP Afşin İlçe Başkanlığı tarafından Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. Afşinli kadınlar, kendileri için hazırlanan özel günde yerel sanatçıların performanslarıyla eğlendi.

Etkinlik için gelen kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Kahramanmaraş'a her geldiğimde moral buluyorum' diyor. Bizlerde buraya geldiğimizde bu kalabalığı görünce moral bulduk. Allah sizlerden razı olsun. Mahalle mahalle, ev ev geziyoruz. Sıkmadık el bırakmayana kadar gezeceğiz. Her gittiğimiz yerde bizlere, neden bu kadar rahatsınız diyorlar. Bizler önce Cenabı Allah'a sonrada kadınlarımıza güveniyoruz. AK Parti Kadın Kolları dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşudur. İşte kadınlar burada, 31 Mart'ta da burada olacak 31 Mart'tan sonrada burada olacak. Kadınlarımıza sonuna kadar güveniyoruz. 31 Mart'ta Cumhur İttifakının adayı Mehmet Fatih Güven'e 2014'te olduğu gibi 2019'da da destek vereceğinize inanıyoruz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin." diye konuştu.

Daha sonra konuşan MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, "Cennetin analarımızın ayağının altına veren Rabbime şükrediyorum. Milliyetçi Hareket Partililer olarak kadınlarımızla, teşkilat mensuplarımızla ve tüm partililerimizle birlikte 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı adayı Mehmet Fatih Güven'i belediye başkanlığı koltuğuna tekrar oturtacağız. MHP olarak böyle bir birlikteliği yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm kadınlarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum." açıklamasında bulundu.

Afşinli kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Cumhur İttifakı Adayı ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, " AK Parti İlçe Başkanımız ve MHP İlçe Başkanımızın bu coşkulu konuşmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Daha önce birçok defa bir araya geldik. İlk defa Cumhur İttifakı çatısı altında MHP'li kardeşlerimizle bir arada 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tüm Afşinli kadınlarımızla coşkuyla kutluyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Bu ilk fakat son olmayacak. AK Parti ve MHP Genel Başkanlarımızın ifadesiyle Cumhur İttifakı sonsuza kadar devam edecek. İyi ki MHP'nin Bahçelisi var, iyi ki AK Parti'nin Erdoğan'ı var." dedi.

Kadınların, ailenin temelini oluşturduğunu söyleyen Güven," Bu ülkenin dinamikleri vardır. Aile temel dinamiğimizdir. Ailenin temelini, çatısını oluşturan kadınlarımızdır. Bu memleketi ayakta tutan yiğitleri yetiştirmekle kalmayıp, yeri geldiğinde silah yoksa orak elde, o yoksa taş elde karşı koyan sizlersiniz. Yetiştirdiğiniz yiğitler gibi bu ülkenin savunmasına koşan sizlersiniz. Sizlerin hakkı ödenmez. Sizlerle bir araya gelmekten dolayı mutluluğumu ifade ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Adayı ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç kadınları selamlayarak alandan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi