Afşin Elbistan B Termik Santrali ile  Çoğulhan Ortaokulunun iş birliği ile Çanakkkale Zaferinin 100. yılını anma etkinlikleri kapsamında B Termik Santralinde, Çanakkale Şehitleri için 100 adet ağaç dikildi.

Anma etkinliğine B Termik Santrali İşletme Müdürü Mustafa Has, Çoğulhan Ortaokulu müdürü Güllü Dağlı Cırık, Çoğulhan Muhtarı Mehmet Gök,  santral çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı..

Program,  B Termik Santrali İşletme  Müdürü Mustafa Has’ın, Çanakkale Zaferi’nin önemi konusunda öğrencilere ve çalışanlara  duygu ve düşüncelerini aktarması  ile başladı,daha sonra şehitlerimizin anısına 100 adet mavi ladin fidanı işletme bahçesine öğrenciler ve çalışanların katkılarıyla dikildi. Ağaç dikimi sona erdikten sonra şehitlerimizin anısına dualar okundu. Daha sonra B Termik Santralinde, törene katılan öğrencilere ikramlar sunulması ile program sona erdi.

B Termik Santrali Müdürü Has  katılımlarından dolayı  Çoğulhan Ortaokulu müdürü Güllü DAĞLI CIRIK,Çoğulhan muhtarı Mehmet Gök ,öğrenciler  teşekkürlerini sundu.Aynı şekilde Çoğulhan Ortaokulu Müdürü Güllü Dağlı Cırık’ta Şehitlerimiz için yapılan böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapan işletme müdürüne teşekkürlerini bildirdi.

Editör: Haber Merkezi