Çoğulhan-Elbistan Karayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada 1’i ağır, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Çoğulhan-Elbistan Karayolu, Kışla Mahallesi girişinde 2 aracın çarpışması sonucunda meydana geldi. Elbistan- Çoğulhan karayoluna çıkış yapmak isteyen Yusuf Güvel’in kullandığı 40 LE 743 plakalı otomobille, Çoğulhan’dan Elbistan istikametine ilerleyen B.G. yönetimindeki 06 V 3795 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Güvel, Mustafa Erdoğan ve Celal Küçük olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Aşye Güvel ve Bekir Küçük ise kazayı yaralı olarak atlattı.

Araçta sıkışın yaralılara ilk müdahale çevreden yetişen vatandaşlar tarafından yapıldı. Olay mahalline çağrılan itfaiye ekipleri, Ayşe Güvel ve Bekir Küçük’ü sıkıştıkları yerden çıkardı. 112 Acil Servis Ambulansları ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayşe Güvel’in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Tel örgüleri parçalayarak tarlaya giren diğer otomobilin sürücüsü B.G. de aynı hastanede tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Yusuf Güvel, Mustafa Erdoğan ve Celal Küçük’ün cansız bedenleri, araçtan itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarılabildi. Cenazeler, Cumhuriyet Savcılığının ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Editör: Haber Merkezi