Afşin Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri ve Afşin İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan çocukların evlerini ziyaret ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

İlçe genelindeki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için çalışma yapan ekipler, haneleri ziyaret ederek çocuklara Türk bayrağı ve balon hediye etti.

Çocuklara 23 Nisan coşkusunu hissettirmek ve bu özel günün anlamını yaşatmak istediklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayamıyoruz. Bu coşkuyu öğrencilerimizin evlerine getirmek istedik. Mahallelerimizde gördüğümüz küçük çocuklarımıza bayrak dağıtarak, onların bayramlarını kutluyoruz.” dedi.

Ailesiyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için evinin bahçesini süsleyen 6 yaşındaki Ebrar Gül Güneş, kendisine hediye veren ekibe İzmir Marşı’nı okudu.

Editör: Haber Merkezi