AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet İlker Çitil, dur durak bilmeden devam ettirdiği ziyaretlerinde bu defa Afşin'de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak AK Parti Afşin İlçe Yönetimi tarafından organize edilen AK Parti Genişletilmiş Divan Toplantısına katılan Çitil, burada Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Belediye Encümen Üyeleri, AK Parti Afşin İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile partililerle bir araya geldi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Gümüş'ün başkanlığında gerçekleşen toplantı, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Av. Şeref Kırbıyık'ın açılış konuşması ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in, Afşin Belediyesi olarak, geçtiğimiz bir yıllık süreçte yapmış olduğu güzel hizmetleri, çalışmaları ile önümüzdeki günlerde yapacağı projeleri içeren sunumu partililere ve katılımcılara paylaşmasıyla devam etti. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beşen'in yaptığı konuşmanın ardından kürsüye çıkan Dr. Mehmet İlker Çitil, "aday adaylığı sürecinin başladığı günden bu güne kadar, şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühten ve desteklerinizden dolayı tüm teşkilatımıza içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi.  

Divan toplantısının bitimiyle ziyaretlerini sürdüren Dr. Çitil, bu defa Afşinli Minik Güreşçilerle bir araya geldi.

Çocukluk dönemlerinde formasını terlettiği Afşin EÜAŞ Spor Tesislerindeki minik güreşçilerimizle bir araya gelmekten büyük sevinç duyduğunu ve eski günlere gittiğini kaydeden Dr. Çitil, spor yapmanın, özellikle de ata sporumuz güreşle uğraşmanın bireysel gelişim, düzenli bir hayat anlayışı ve özgüveni artırması bakımından çok önemli olduğunu söyledi. Afşin EÜAŞ TEK Işık Spor Klubü Başkanı Sebahattin Kaya tarafından kendisine bir forma hediye edilen Dr. ÇİTİL, almış olduğu bu hediyenin yıllarca güreş yapmış biri olarak manevi değerinin çok yüksek olduğunun altını çizidi ve "bu ziyaretimiz sayesinde AK Parti Afşin Eski İlçe Başkanı ve eski pehlivanlarımızdan Fevzi Kaynak'ı, yine eski pehlivanlarımızdan ve beden eğitimi öğretmeni Zeki Canlı'nın da aralarında bulunduğu eski güreşci abi ve kardeşlerimizle çay içip, sohbet ederek eski anılarımızı tazeleme imkanı bulduk."şeklinde konuştu.

Daha sonra Kabaağaç Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Dr. Çitil, yaklaşan seçim süreci hakkında bir süre sohbet ederek kendilerinin dua ve desteklerine talip olduğunu belirtti.
Kabaağaç Mahallesi tarafından çok sıcak bir ilgiyle karşılanan Dr. Çitil, "bize yüreğini açan siz değerli hemşerilerimin ev sahipliğine ve misafirperverliğine çok teşekkür ediyorum. Beni sizlere, sizi de Allaha emanet ediyorum" diyerek mahalleden ayrıldı.
Editör: Haber Merkezi