AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, Afşin Belediyesini ziyaret etti.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Anayasa Değişikliği Halk Oylaması çalışmaları kapsamında Afşin'de yoğun mesai harcayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret etti.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında yapılan çalışmaları değerlendiren Çitil, " Türkiye'nin kaderinin belirleneceği seçime iki gün gibi bir süre kaldı. Afşin'imizde, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı (TPB) ve AK Parti Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Nevzat Pakdil Bey, Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız ve partiden arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde ziyaretler gerçekleştirdik. Afşin-Elbistan A ve B Termik Santrallerimizi ziyaret ettik. İşletme Müdürlerimiz ve işçi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Afşin Belediyemize ziyaret gerçekleştirdik ve personellerimizle ve Başkanımız Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret ettik. Halk oylaması kapsamında mahallelerimizi, esnaflarımızı ve hastanedeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Tüm Türkiye'de olan coşku ve heyecan Afşin'imizde de var. Kahramanmaraş olarak evet oranı en yüksek il olarak ilk üç değil birinci olmak istiyoruz. Evet oranı ne kadar çok olursa Kahramanmaraş ve Türkiye'miz adına Avrupa'ya ve dış mihraplara en güzel cevabı vermiş olacağız" açıklamasında bulundu.

16 Nisan da yapılacak halk oylamasının geçmişteki bütün seçimlerden önemli olduğunu ifade eden Çitil, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu seçim biliyorsunuz geçmişteki Cumhurbaşkanlığı, başbakanlık gibi gerek genel seçim, gerek yerel çekimlerden çok daha önemli bir özellik kazandı. Gerçekten sistem değişikliği, bir rejim değişikliği olacak. Daha hızlı etkin güvenilir olacak ve bürokrasiyi de hızlandıracak. Ve bunu bir az önce başkanımızda bahsettiler. Bu süreçte sadece bürokrasi hızlanmıyor aynı zamanda yüzyıllarca Türkiye devleti kurulan baskı sistemini de kırmış olacağız. Aynen Avrupa’sı Amerika’sı hatta Afrika gibi az gelişmiş ülkeler, Müslüman ülkeler, Türki Cumhuriyeti de dahil tüm mustasaf ülkelerinde gözü Türkiye de. "

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ziyaretten dolayı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil'e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi