AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil 16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylaması çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.
İlk olarak AK Parti Afşin İlçe Teşkilatına ait Evet Ofisinde partililerle buluşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Afşin’de esnaflarla buluşan Çitil, “Afşinimizde esnaflarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla hasbıhal ettik vatandaşlarımızın kafalarında soru işaretlerini gidermeye çalıştık ve Evet’e destek istedik.” Dedi.


16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği halk oylamasının vatandaşlara doğru bir şekilde anlatılması gerektiğini ifade eden Çitil, “Önümüzde Türkiye’nin kaderini belirleyeceğimiz bir seçim var. Bu süreçte AK Parti ailesi olarak vatandaşlarımızın önüne ve oyuna sunduğumuz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliğini en iyi şekilde anlatmaya çalışıyoruz. 
97 yıl önce Kahramanmaraşımızda 7'den 70'e kurtuluş mücadelesi verdiysek, 15 Temmuz'da milletimiz ile birlikte darbeye karşı durduysak, referandumda da Türkiye'nin büyümesine hayır diyenlere en güzel cevabı vereceğiz.” İfadelerini kullandı.
Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Sabrı Türkkahraman ile birlikte Eshab-ı Kehf Eğitim, Kültür, Çevre, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyarette bulundular.

Editör: Haber Merkezi