AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, yapımı devam eden sentetik zeminli çim sahayı inceleyerek, önümüzdeki haftalarda tamamlanarak Afşin halkına hizmete sunulacağını kaydetti.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın girişimleri ile programa alınan ve yapımına başlanan, sentetik zeminli çim futbol sahasında son rötuşlar yapılmaya başlandı. Sahada kumlama çalışmalarının ardından, granül serme işlemlerine başlanırken, önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor.
AK Parti Hükümeti’nin yatırımlara devam ettiğini kaydeden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “12 yıldır Ak Parti iktidarı boyunca ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor. Daha öncede ifade ettiğim gibi milli eğitimde 8 okulumuzun inşaatları devam ederken Afşin'imize Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının yatırımları da devem ediyor. Bilindiği üzere Afşin, ilimizin spor alanında önde gelen ilçesi. Bizler geçmiş dönemde güreşte çok önemli başarılar elde ettik, Wushu'da Avrupa 2.si ,Balkan 2.si çıkarttık. Afşin spor alanın yakın ve uzak zamanda birçok başarıyı yakalamış bir ilçedir. Eski Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın Kahramanmaraş'ı ziyareti esnasında, sporcularımızın özel talebi ile Afşin'imize suniçim futbol sahası istemiştik. Bu talebimiz Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal'ın destekleriyle de yerine getirildi ve Afşin suniçim futbol sahasına kavuştu. Futbol sahamızın Nisan ayı ortalarında temeli atılmıştı ve bu ay içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacak. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emekleri geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Editör: Haber Merkezi