CHP Afşin İlçe Başkanı Sığınır, "Türkiye’deki büyük değişimi Afşin’de yaşatacağız"dedi.

CHP Afşin İlçe Başkanı Mahsuni Çinpolat'ın çalıştığı kurumdan tayin olması dolayısıyla bıraktığı başkanlık görevine Hüseyin Sığınır geldi.

Daha önce de CHP Afşin İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Hüseyin Sığınır," Afşin’in ve Afşin halkının milli kazanımlardan yararlandırılması ve modern imkanlardan yararlandırılması için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Çinpolat'a hizmetleri için teşekkür eden CHP Afşin İlçe Başkanı Sığınır, yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  “Cumhuriyet Halk Partisi Afşin İlçe Başkanımız Mahsuni Çinpolat’ın mesleki anlamda yer değiştirmesi gerekmiş ve kendisi başkanlıktan zorunlu nedenlerle ayrılmıştır. CHP İlçe Yönetim Kurulumuz bu göreve beni layık görerek oybirliği ile şahsımı başkanlığa getirmiştir. Yeni dönemde CHP’nin ilçemizdeki hak mücadelesi ve siyasi uğraşıları devam edecektir. Afşin’in ve Afşin halkının milli kazanımlardan yararlandırılması ve modern imkanlardan yararlandırılması için elimizden geleni yapacağız. Türkiye’deki büyük değişimi Afşin’de yaşatacağız. Her insanın ayrımcılığa uğramadan yaşamını sürmesi ve ekonomik olarak iyileştirilmesi için gerekeni yapacağız. Afşin insanı siyasi iktidarın inisiyatifine bırakılamaz. Bu mücadelede tüm halkımızı partimize destek olmaya çağırıyoruz”

Editör: Haber Merkezi