Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztünç, Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

Parti teşkilatı ve esnaf ziyaretleri kapsamında Afşin’e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztünç, beraberindeki CHP Afşin İlçe Başkanı Selçuk Gökdoğan ve partililerle birlikte gazetemize özel ziyaret gerçekleştirdi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Öztünç, Şubat ayında 50 milletvekiliyle birlikte Afşin’e çıkartma yapacaklarını belirtti.

Erken seçim beklediklerini ve CHP’nin Kahramanmaraş’taki oy artışının anketlere yansıdığını söyleyen Öztunç, “Kahramanmaraş’ta çok şükür partimizin durumu iyi, bölgemizde anketler yaptırıyorum. Önümüzdeki Ocak ayında tekrar bir anket yaptıracağım. En son iki ay önce yapılan ankette cumhur ittifakı, millet ittifakı yarı yarıya gözüküyor. Kahramanmaraş’ta ikinci partiyiz. Kuzeydeki Afşin, Elbistan, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde iyi durumdayız. Vatandaşlarımızın ilgisi, alakası var şahsıma buda beni mutlu ediyor. İnşallah iyi bir çalışmayla Kahramanmaraş’tan çok güzel bir sonuç alacağız. Yerel seçimlerde aldığımız oyun çok üzerinde bir oy alacağız, buna gönülden inanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Partinin genel kurullarını 1 yıl süreyle erteleyeceklerini ifade eden Öztunç, “Önümüzdeki günlerde Merkez Yönetim Kurulumuz toplanacak ve kongrelerimize ilişkin karar alacağız. Muhtemelen seçime giderken kongre süreci yaşanmasın, seçime giderken birde partililerimiz seçimle uğraşmasın diye partimizin olağan kongrelerini 1 yıl süreyle erteleyeceğiz. Çünkü Mart ayında baskın genel seçim bekliyoruz. Bütün arkadaşlarımızla bir bütün olarak çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin durumu ortada, artık çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz.” açılamasında bulundu.

CHP’li 50 milletvekili heyetiyle Afşin’e geleceklerini ifade eden Öztunç, son olarak şunları söyledi:

“10 Şubatta 50 milletvekili arkadaşımızla Afşin’de, Elbistan’da vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. İnşallah 12 Şubatta da Kahramanmaraş’ın kurtuluş yıldönümü etkinliklerine katılacağız, il merkezinde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.”

Editör: Haber Merkezi