CHP, Afşin Belediye Başkan Adayını Belirledi
 
CHP’nin Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan oldu
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Selçuk Gündoğan olduğu açıklandı.
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Afşin Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Selçuk Gökdoğan olarak belirlendi. Belediye Başkan Adayı CHP Afşin İlçe Teşkilatı düzenlenen programla tanıtıldı.
 
 
 
Programın açılış konuşmasını yapan CHP Afşin İlçe Başkanı Avukat Mustafa Gedik, “İl başkanımızla yapmış olduğumuz temaslar çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisinden Afşin Belediye Başkan Adayımız Selçuk Gökdoğan Bey’in adaylığını açıklamak için bir arada da bulunuyoruz. Adayımızın Afşin’imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. ”dedi.
 
CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, “Öncelikle adaylık başvuruma olumlu yaklaşan parti genel merkezimize, değerli, Milletvekilimiz Durdu Özpolat’a,  CHP İl Başkanımız Esat Şengül’e, CHP Afşin İlçe Başkanımız Avukat Mustafa Gedik’e ve bütün ilçe yönetimine, Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş bütün Gönültaşlarımıza adaylık başvuruma destek verdikleri için şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
 
 
“Projelerimizi tek tek açıklayacağız”
 
Önümüzdeki günlerde düzenlenen programla Afşin için projeleri açıklayacaklarını kaydeden CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, “İlçe başkanlarımız ve belediye başkan adaylarımızla birlikte CHP Afşin Belediye Başkan Adayımız Selçuk Gökdoğan Bey’e destek vermek amacıyla bir arada bulunuyoruz. 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde bir aday çıkartmak meşakkatli bir süreç çünkü Afşin yıllardır belediye başkanlığını yönetmekte ara verdiğimiz bir ilçemiz. Böyle bir ilçemizde de ince eleyip sık dokumamız gerekiyordu. Bu konuda çalışmalarını yürüten Afşin Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Afşin’de ilerleyen günlerde aday tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz geniş bir katılımla. O toplantımızda Afşin adayımız Selçuk Bey’de yapmak istediklerini ve Afşin için projelerini açıklayacak.” dedi.
 
AK Parti İktidarını eleştiren Şengül, “Bu iktidar adım adım gidiyor. Söyledikleriyle, uyguladıkları birbirleriyle çelişiyor. 1 yıldır bu iktidarı takip etmekten yorulduğunu, artık ilgilenmediğini belirterek, başbakanın CHP’yi hedef alan eleştirisinden yola çıkarak, da 1.500 kişilik polisle 300 kişiyi yürütmediniz. Zaten ben de o günden beri yürümüyorum. Ve de korkuyorum. Ekonomi iyi diyorlar. Esnafın hali meydanda. İflasın eşiğine geldi çoğu, siftah yapamadan kepenk kapatıyorlar. Çiftçi desen halleri malum. Bakın burada birçok çiftçi arkadaşımız var, halinden memnun olan var mı. Mazot, gübre ve bankaya boğuluyorlar. İşçi-memur ve emeklinin hali farklı değil. IMF’ye olan borcu kapattıklarını söylüyorlar, bununla seviniyorlar. Tabi borcu borçla kapatırsanız ekonomi iyi gider. Peki 500 milyarı aşan dış borç neyin nesi? Cari açık her gün büyürken, nasıl oluyor da ekonomi iyiye gidiyor, anlamış değilim. Sağlıkta iyileştirme yaptığını iddia ediyorlar. Vatandaş ilaç bulamıyor. İç politikada olduğu gibi, dış politikada da çuvalladılar, iflas ettiler. Hiçbir ülke kabul etmiyor bunları. Başbakan şarkı söylemiş, beraber yürüdük biz bu yollarda diye… Ben de size geçenlerde Elbistan’da söylemiştim, burada da bir türkü seslendirmek istiyorum, ‘yolun sonu görünüyor’.dedi.
Editör: Haber Merkezi