Kahramanmaraş Çadır kent yönetimi İl Müftüsü Muhammed Gevher`i ziyaret ederek Çadır kentte verilen din hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
İl Müftülüğü makamında gerçekleştirilen ziyarete Çadır kent yönetim yardımcısı Mehmet Küçük, Din Hizmetleri Koordinatörü Mehmet Kısa, Çadır kent Camii Kebir İmamı ve ilköğretim okulu öğretmeni Suriyeli Âlim Yasin Elali katıldı. Ziyarette Kahramanmaraş Bugün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faruk Aktemur hazır bulundu.

Suriyeli âlim Yasin Elali İl Müftüsü Muhammed Gevher’e Çadır kentte verilen din hizmetine katkısından dolayı şükranlarını sundu. Elali konuşmasında Müftü Gevher’e Çadır kentte görev yapan arkadaşların, dul ve yetimlerin selamını getirdiğini söyledi. Çadırken camii Kebir İmamı ve İlköğretim Okulu öğretmeni Suriyeli âlim Yasin Elali konuşmasında şöyle dedi; “  Çadır kentte binin üstünde öğrenci Kur’an-ı Kerim öğrenmektedir. Müftümüze Allah’tan uzun ömür ve kuvvet vermesini diliyoruz. Kahramanmaraş şehrinde bize yardım ettiği için çok teşekkür ediyor, Allah’tan ikram ve hürmet görmesini diliyoruz. Müftülüğümüzün verdiği din hizmetlerini yeterli buluyoruz.”

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Müftü Gevher Türkiyenin diğer köşelerinde olduğu gibi daha derli toplu, bilinçli ve şuurlu bir şekilde gitmesi için gayret ettiklerini söyledi. Müftü Gevher görüşmenin güzel olduğunun altını çizdi.Ziyarette Suriyeli âlimin defter ve kalem ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine İl Müftüsü Muhammed Gevher gerekli talimatları vererek konunun derhal halledileceğini belirtti.Ziyaret hatıra fotoğrafı karesinin çekilmesiyle son buldu. 
Editör: Haber Merkezi