Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Afşin Sanayi istikameti girişi (Afşinbey Caddesi)‘nde başlatılan 3,5 kilometrelik yol çalışması aradan 2,5 ay geçmesine rağmen bir türlü tamamlanamadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Afşinbey Caddesi’nde Nisan ayında yol ve altyapı çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 3,5 kilometre uzunluğunda Afşin’in şehir giriş çıkışını sağlayan ve en fazla kullanılan Afşinbey Caddesi’ndeki yol ve altyapı çalışması aradan2,5 ay geçmesine rağmen bir türlü tamamlanıp vatandaşın hizmetine açılmadı.

Afşin’in en önemli caddelerinden bir tanesi olan Afşinbey Caddesi’ni kullanan vatandaşlar ve araç sürücüleri şantiye halinde olan ve yaklaşık 2,5 aydan bu yana tamamlanamayan yol çalışmasındaki aksaklıklar nedeniyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne isyan etti.

Ünal ve Erkoç’un sözü yerde kaldı !

Afşinbey Caddesi üzerindeki yol ve altyapı çalışmaları Nisan ayında başlamış, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi ise temel atma töreni gerçekleşmişti. Temel atma törenine katılan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, bu yolun 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde tamamlanacağını kaydetmiş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç ise, Afşinbey Caddesi’ndeki drenaj çalışmasının 4-5 gün içerisinde bitirileceğini ve bu yolun mayıs ayı içerisinde tamamlanacağını belirtmişti.



Afşin’in bir çok hizmetinde olduğu gibi yine bu yol işinde de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, temel atma töreninde Afşin halkına seçim öncesi bitirileceği vaadinde bulunanAK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç’un sözünü yerde bıraktı.

Afşin halkı, nisan ayından bu yana çalışmaları devam eden ve 2,5 ay gibi uzun bir zaman geçmesine rağmen tamamlanamayan sadece 3,5 kilometrelik yol çalışması için Büyükşehir Belediyesi’nden gelecek cevabı merakla bekliyor.



İş Makinası Sayısı Azaldı mı ?

Aradan 2,5 ay geçmesine rağmen bir türlü bitirilemeyen yol çalışması için gazetemizi arayan vatandaşlar.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay 45 günde 200.000 m2 sıcak asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı,

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Afşin’deki 3,5 km. yol çalışması neden tamamlanmadı?

Yol inşaatında çalışan iş makinası sayısı Büyükşehir Belediyesi tarafından azaltıldı mı?

Afşin Belediyesi Afşin halkına işkenceye dönüşen yol çalışmalarının neden takipçisi olamıyor?

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 7 Haziran seçimlerine kadar yol çalışmasının bitirileceği sözü vermesine rağmen, Afşin halkı neden hala şantiye halindeki yolu kullanıyor? Sorularına cevap beklediklerini belirttiler. 

Editör: Haber Merkezi