Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Arıtaş-Göllüce yolunda bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmalarına başladı.

Ulaşım konusunda yoğun bir seferberlik başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt çalışmaları Afşin’e bağlı Arıtaş Mahallesinde devam ediyor.

Arıtaş- Göllüce Mahallesinde 3.3 kilometre uzunluğundaki yolda bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, asfalt serim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü Afşin mahallelerindeki grup mahallerindeki yol çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afşin’deki mahallelerin grup yollarında filler serimi, sıkıştırma, yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra asfalt çalışmalarına da devam ediyor.

Afşin’de, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce yürütülen yol çalışmalar kapsamında Küçük Tatlar, Büyük Tatlar ve Koçovası Mahallelerinde asfalt kaplama çalışmaları yapılıyor.

Öte yandan Onikişubat İlçesine bağlı Kızılseki ve Kızıldamlar Mahallelerinde ise sathi kaplama çalışmaları tamamlandı.

Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü kontrolünde yapılan çalışmalarda Kızılseki Mahallesi’nde 3 bin 400 metre Kızıldamlar Mahallesi’nde ise 3 bin 200 metre sathi kaplama tamamlandı.

Editör: Haber Merkezi